Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel auto-, caravan- en camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op  een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van ons specialisme en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meld gaan wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geld onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Autoschade

  Autoschade komt altijd op een vervelend moment. Daarom nemen wij graag de volledige zorg voor de schade bij u uit handen. We herstellen de schade op een professionele wijze en volgens fabrieksopgaven zodat wij  er een 4 jaar FOCWA garantie op kunnen geven. Op het lakwerk geven wij, op verzoek van de klant, een 10 jaar lak garantie certificaat af. Meld dus direct u schade online bij ons aan en wij regelen de rest, ook met uw verzekeringsmaatschappij.

  Het herstellen van schades gebeurt als het een zware schade betreft op een richtbank met een meetsysteem waarmee de auto op de exacte fabrieksmaten hersteld wordt. Een lichte schade van inbraak, een vangrail- tot een voor- en achterschade wordt op de schade-afdeling met hoogwaardig gereedschap hersteld.

  AAS Autoschade Hogenboom BV in Woerden en Roelofarendsveen zijn modern ingerichte bedrijven met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een auto, camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Woerden
  Leidekkersweg 42-44
  3449 JJ Woerden
  0348 - 688 550
  info@autoschade-hogenboom.nl

  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@autoschade-hogenboom.nl